V sredo, 29. maja 2024 je šla 4. skupina na pohod na Kapelski Vrh. Vsi fantje so bili dobre volje in smo se imeli lepo. Uživali smo v lepem vremenu in na koncu pohod zaključili veseli. Vsi smo premagali 7 km pot na vrh hriba. Celo pot smo iskali zaklad in šele čisto na vrhu smo ga vendarle našli – sami sebe …

Fotogarfije v fotogaleriji >>> POHOD NA KAPELO

V sredo smo šli na pohod. Ta čas mi je veliko pomenil in zelo sem se trudil, da sem prišel na vrh. Med potjo se nismo nič kregali in upam, da kdaj še gremo spet. Na koncu smo našli zaklad. Zaklad je bil, da smo vsi prišli na vrh. 

Anej Kra.

Na pohodu na Kapelski Vrh smo naredili 7 km. Na vrhu smo prišli do cerkve. Tam smo jedli malico, kekse domačico in rafaelo.  

Erik S.

Na pohodu mi je bilo zelo zanimivo. Po poti smo se veliko hecali. Na koncu smo se slikali.

Petr N.

Ker je šla cela skupina na pohod, smo se peljali s kombijem in avtom v Radence. Kombi je vozila vzgojiteljica Nastja, avto pa vzgojiteljica Kamila. S seboj smo vzeli malico, ki smo si jo dali v nahrbtnike. Jaz in moj najboljši prijatelj Martin sva nahrbtnik imela skupaj. Vreme je bilo sončno in toplo. Za varnost smo si morali nadeti rumene jopiče. Parkirali smo na parkirišču, potem pa smo hodili približno eno uro in 15 minut. Ko smo prišli na vrh, smo pri cerkvi opravili malico. Ker smo bili pridni, smo dobili tudi sladkarije. Najboljše je to, da smo se imeli fajn.

Nino V. 

Dostopnost