Osnovna šola Veržej Vrtec Veržej Vzgojni dom Veržej

Božično novoletno voščilo

Življenje nas preseneča. Z mnogimi trenutki. Večina je majhnih in na videz nepomembnih, drugi so veliki in puščajo velik vtis. Nekateri od njih so nam všeč, spet drugi ne.
Trenutki sestavljajo dneve in dnevi leta. In iz trenutka v trenutek rastejo in mi z njimi. Eno leto se počasi izteka. Brez skrbi. Prihaja novo in z njim novi trenutki in nova presenečanja. Nekatera majhna. Nekatera dobra. Nekatera slaba. Vendar vsa naša. 

Preživite bližajoče praznike v družbi svojih najbližnjih, novo leto 2018 pa naj bo posejano z mnogimi trenutki sreče ter čudovitih presenečenj.

Objavljeno: 20. december 2017, od: Klavdija Paldauf
Izjava o zasebnosti: Podatki in slike na spletni strani so izključna last Vzgojnega doma Veržej, avtorjev in upodobljenih ali imenovanih oseb. Arhiv se izdeluje za potrebe dokumentiranja življenja in dela v Vzgojnem domu Veržej. Slike in druga gradiva se lahko pregleduje, ne sme pa se jih obdelovati, posredovati, kopirati ali objavljati brez soglasja upodobljenih ali imenovanih. Zakon o varstvu osebnih podatkov, Pravilnik o zbiranju in varstvu osebnih podatkov na področju osnovnošolskega izobraževanja.

Kontaktni podatki:

Osnovna šola Veržej
Enota Dom (Vzgojni dom Veržej)
Puščenjakova 7
9241 Veržej

Tel./fax:
(02) 587 16 54 (pisarne)
(02) 587 16 66 (Dom)
e-pošta: viz.verzej@guest.arnes.si
e-naslov: http://www.vzgojni-zavod-verzej.si/

Dežurna številka Vzgojnega Doma:
051/ 655 – 039

Izdelava spletne strani:

Sašo Hladen
Stran poganja Wordpress.