Osnovna šola Veržej Vrtec Veržej Vzgojni dom Veržej

Dan odprtih vrat Stanovanjske skupine Veržej

»Korak k nam«

»Na Zemlji veliko ljudi živi,
v vsaki vasici par hišic leži.
Pri Muri pa bela hiša stoji,
v njej stanovanjska skupina Veržej živi.«
(otroci SSV)

Stanovanjska skupina Veržej je odprla svoja vrata.

V nedeljo, 4. novembra smo v hiši na Ribiški 22 začeli pisati novo zgodbo – zgodbo Stanovanjske skupine Veržej. Sestavljamo jo štirje fantje, dve dekleti in štiri vzgojiteljice. Sobe, prostorne in svetle, smo napolnili z veseljem, toplino in igrivostjo. Skupaj se smejimo, jočemo, iščemo kompromise, a na koncu se veselimo prav vsake, še tako majhne zmage. Da bi bilo naše bivanje v hiši še bolj osmišljeno in da se hkrati učimo odgovornosti ter skrbi, so se nam pridružili še mački Mia in Luna ter zajček Bela.

Ker smo »novi« v ulici, smo 28. novembra odprli vrata za vse tiste, ki so nas želeli pobližje spoznati in doživeti utrip našega vsakdana v hiši. Na ta velik dan smo se pridno pripravljali vse od začetka šolskega leta. Obiskovalcem smo ponudili številne izdelke iz gline (vaze, posode), široko ponudbo različnih adventnih venčkov, svečnikov, namiznih aranžmajev in voščilnic. V družbi sveže pečenih piškotov, toplega čaja in božičnih zvokov smo pričarali pravo božično vzdušje, a največji delež so k prijetnemu vzdušju prispevali naši obiskovalci, ki so se v tako velikem številu odzvali našemu povabilu.

Vsem obiskovalcem se iskreno zahvaljujemo, da ste si vzeli čas in sredin popoldan preživeli v naši družbi.

Objavljeno: 01. december 2018, od: Klavdija Paldauf
Izjava o zasebnosti: Podatki in slike na spletni strani so izključna last Vzgojnega doma Veržej, avtorjev in upodobljenih ali imenovanih oseb. Arhiv se izdeluje za potrebe dokumentiranja življenja in dela v Vzgojnem domu Veržej. Slike in druga gradiva se lahko pregleduje, ne sme pa se jih obdelovati, posredovati, kopirati ali objavljati brez soglasja upodobljenih ali imenovanih. Zakon o varstvu osebnih podatkov, Pravilnik o zbiranju in varstvu osebnih podatkov na področju osnovnošolskega izobraževanja.

Kontaktni podatki:

Osnovna šola Veržej
Enota Dom (Vzgojni dom Veržej)
Puščenjakova 7
9241 Veržej

Tel./fax:
(02) 587 16 54 (pisarne)
(02) 587 16 66 (Dom)
e-pošta: viz.verzej@guest.arnes.si
e-naslov: http://www.vzgojni-zavod-verzej.si/

Dežurna številka Vzgojnega Doma:
051/ 655 – 039

Izdelava spletne strani:

Sašo Hladen
Stran poganja Wordpress.