Osnovna šola Veržej Vrtec Veržej Vzgojni dom Veržej

Posebni dosežki

Le tisti, ki nas tako ali drugače obiščejo, vedo, kako uspešni so naši otroci in mladostniki na posameznih področjih, kako ustvarjalni.  Vsako leto se odlično izkažejo  na naslednjih področjih:

  • dramsko-recitacijskem področju,
  • literarnem,
  • likovno-ustvarjalnem,
  • čebelarskem,
  • športnem,
  • kuharskem
  • in vseh drugih področjih.

Otroci za svoje rezultate dobivajo mnoge pohvale,  priznanja, nagrade, neredko na državni ravni. Seznam bi bil predolg, če bi želeli našteti vse za nazaj, zato jih na naših straneh omenjamo le nekaj.

»Naj pa na tem mestu velja javna pohvala prav vsakemu, dragi naši dekleta in fantje – vaše delo in trud so neprecenljivi!«

Projekti, ki potekajo v Domu, so ena pomembnejših vsebin našega življenja. Takrat lahko mladostniki še posebaj pokažejo svojo uspešnost, iznajdljivost, znanja, sposobnosti. Nekatere med njimi vzgojitelji za otroke organizirajo že dolga desetletja, nekateri so plod novejšega časa. Otroci se takšnih dejavnosti veselijo vedno znova in ko se vračajo s projektov, so bogatejši za marsikatero novo izkušnjo, ki jo uporabijo kasneje v  življenju. “Mura”, “Čebelice”, “Euromet” so le nekateri od projektov.

Za podrobnosti o posameznih projektih klikni na spodnje povezave:


Mura


Čebelice


Euromet


Mala hiša

Izjava o zasebnosti: Podatki in slike na spletni strani so izključna last Vzgojnega doma Veržej, avtorjev in upodobljenih ali imenovanih oseb. Arhiv se izdeluje za potrebe dokumentiranja življenja in dela v Vzgojnem domu Veržej. Slike in druga gradiva se lahko pregleduje, ne sme pa se jih obdelovati, posredovati, kopirati ali objavljati brez soglasja upodobljenih ali imenovanih. Zakon o varstvu osebnih podatkov, Pravilnik o zbiranju in varstvu osebnih podatkov na področju osnovnošolskega izobraževanja.

Kontaktni podatki:

Osnovna šola Veržej
Enota Dom (Vzgojni dom Veržej)
Puščenjakova 7
9241 Veržej

Tel./fax:
(02) 587 16 54 (pisarne)
(02) 587 16 66 (Dom)
e-pošta: viz.verzej@guest.arnes.si
e-naslov: http://www.vzgojni-zavod-verzej.si/

Dežurna številka Vzgojnega Doma:
051/ 655 – 039

Izdelava spletne strani:

Sašo Hladen
Stran poganja Wordpress.