Osnovna šola Veržej Vrtec Veržej Vzgojni dom Veržej

Delavnice za starše in CSD

Ker smo že lansko šolsko leto imeli zelo prijetne izkušnje z delavnicami za starše, smo se letos odločili, da jih še malo “nadgradimo”.
V torek 6. novembra 2011 smo na delavnice poleg staršev/rejnikov otrok povabili še pristojne delavce iz Centrov za socialno delo. Najprej so se z gledališko glasbeno skupino otroci predstavili z igro, besedo in petjem. Prikazali smo delček utripa iz našega življenja pred prihodom v Dom in delček dogajanja med šolskim odmorom – pogovor med otroci iz Doma in kraja Veržej. Po kosilu smo na delavnicah po skupinah ustvarjali vsi skupaj: otroci, starši/rejniki, vzgojitelji in socialni delavci. Tako so lahko spoznali delček iz našega vsakdana.
Oglejte si utrinke še na video posnetku.

Izjava o zasebnosti: Podatki in slike na spletni strani so izključna last Vzgojnega doma Veržej, avtorjev in upodobljenih ali imenovanih oseb. Arhiv se izdeluje za potrebe dokumentiranja življenja in dela v Vzgojnem domu Veržej. Slike in druga gradiva se lahko pregleduje, ne sme pa se jih obdelovati, posredovati, kopirati ali objavljati brez soglasja upodobljenih ali imenovanih. Zakon o varstvu osebnih podatkov, Pravilnik o zbiranju in varstvu osebnih podatkov na področju osnovnošolskega izobraževanja.

Kontaktni podatki:

Osnovna šola Veržej
Enota Dom (Vzgojni dom Veržej)
Puščenjakova 7
9241 Veržej

Tel./fax:
(02) 587 16 54 (pisarne)
(02) 587 16 66 (Dom)
e-pošta: viz.verzej@guest.arnes.si
e-naslov: http://www.vzgojni-zavod-verzej.si/

Dežurna številka Vzgojnega Doma:
051/ 655 – 039

Izdelava spletne strani:

Sašo Hladen
Stran poganja Wordpress.