Osnovna šola Veržej Vrtec Veržej Vzgojni dom Veržej

Vzgojne skupine

V naši ustanovi najdejo otroci svoj drugi dom. Prostorsko je naš dom oblikovan kot sklop stanovanj – skupin, ki je v neposredni bližini osnovne šole, s katero sta med seboj povezana.

Iz vhodnega dela stavbe (ker je veliko stekla, ga imenujemo to akvarij) se odpravimo desno na velik povezovalni hodnik (imenovan hol). Od tam so vhodi v posamezne skupine, ki so kot posamezna stanovanja in izhod na zunanji travnik z igrali in igrišče.

Na razpolago je šest stanovanj, v stalni uporabi so trenutno štiri. Posamezna stanovanja – skupine imajo tri nadstropja. V spodnjem delu je dnevni prostor z manjšo kuhinjo in jedilnico ter sanitarijami in shrambo. Zgornji dve nadstropji sta namejeni splanim prostorom, ki imajo etažne kopalnice ter sanitarije. Od 2016 imamo tudi stanovanjsko skupino, ki se nahaja v stanovanjski hiši na Krapju.

Za otroke in mladostnike v vsaki skupini skrbijo po štirje vzgojitelji 24 ur na dan/365 dni v letu, v stanovanjski skupin je vzgojiteljv pet.
Trenutno je prva skupina dekliška (samo dekleta), ostale štiri skupine so fantovske (samo fantje).

1. vzgojna skupina

2. vzgojna skupina

3. vzgojna skupina

4. vzgojna skupina

5. vzgojna skupina

Stanovanjska skupina Krapje

Izjava o zasebnosti: Podatki in slike na spletni strani so izključna last Vzgojnega doma Veržej, avtorjev in upodobljenih ali imenovanih oseb. Arhiv se izdeluje za potrebe dokumentiranja življenja in dela v Vzgojnem domu Veržej. Slike in druga gradiva se lahko pregleduje, ne sme pa se jih obdelovati, posredovati, kopirati ali objavljati brez soglasja upodobljenih ali imenovanih. Zakon o varstvu osebnih podatkov, Pravilnik o zbiranju in varstvu osebnih podatkov na področju osnovnošolskega izobraževanja.

Kontaktni podatki:

Osnovna šola Veržej
Enota Dom (Vzgojni dom Veržej)
Puščenjakova 7
9241 Veržej

Tel./fax:
(02) 587 16 54 (pisarne)
(02) 587 16 66 (Dom)
e-pošta: viz.verzej@guest.arnes.si
e-naslov: http://www.vzgojni-zavod-verzej.si/

Hitri kontakt

Vaš e-naslov (obvezno)

Vaše sporočilo oz. vprašanje

Zaradi preprečevanja zlorab, prosim prepiši captcha v spodnji okvir:

Izdelava spletne strani:

Sašo Hladen
Stran poganja Wordpress.