Osnovna šola Veržej Vrtec Veržej Vzgojni dom Veržej

Delavnice s starši – vtisi in VIDEO

V torek je bil res zanimiv dan. Na delavnicah smo ustvarjali skupaj s starši in socialnimi delavci, ki so tako spoznali delček iz našega vsakdana. Pred tem smo se z gledališko glasbeno skupino otroci predstavili z igro, besedo in petjem. Prikazali smo delček utripa iz našega življenja pred prihodom v Dom in delček dogajanja med šolskim odmorom – pogovor med otroci iz Doma in kraja Veržej. Starši so gotovo zelo uživali, mi pa prav tako. Meni osebno je bilo hudo, ker moja mamica ni mogla priti, saj živi predaleč od Doma. Delavnice so bile dobra izkušnja za vse, tudi zame, saj sem spoznala druge starše. Bilo je zanimivo.

Klavdija Z.

Po kosilu smo nestrpno pričakovali sorodnike. K meni sta prišli babica in moja sestrična. Bila sem vesela, saj ju nisem že dolgo videla. Od njiju sem dobila darilo. Skupaj smo ustvarjali, se pogovarjali in družili. Ta dan mi je ostal v spominu kot »dan z veliko dobrega počutja«.

Katja B.

V torek, 6.12.2011 smo imeli delavnice s starši in socialnimi delavci. Bilo je zelo zanimivo, vsaka skupina je ustvarjala nekaj drugega. Motilo me je to, da me je Melisa, Dianina sestra, vedno gledala. Drugače je bilo zelo lepo.

Gregor F.

Ja! Bilo je lepo, ko smo izdelovali babuške iz platna, orehov in sivke in ko smo pekli medenjake. Bilo mi je fajn.

Tomaž T.

Objavljeno: 15. december 2011, od: Klavdija Paldauf
Izjava o zasebnosti: Podatki in slike na spletni strani so izključna last Vzgojnega doma Veržej, avtorjev in upodobljenih ali imenovanih oseb. Arhiv se izdeluje za potrebe dokumentiranja življenja in dela v Vzgojnem domu Veržej. Slike in druga gradiva se lahko pregleduje, ne sme pa se jih obdelovati, posredovati, kopirati ali objavljati brez soglasja upodobljenih ali imenovanih. Zakon o varstvu osebnih podatkov, Pravilnik o zbiranju in varstvu osebnih podatkov na področju osnovnošolskega izobraževanja.

Kontaktni podatki:

Osnovna šola Veržej
Enota Dom (Vzgojni dom Veržej)
Puščenjakova 7
9241 Veržej

Tel./fax:
(02) 587 16 54 (pisarne)
(02) 587 16 66 (Dom)
e-pošta: viz.verzej@guest.arnes.si
e-naslov: http://www.vzgojni-zavod-verzej.si/

Dežurna številka Vzgojnega Doma:
051/ 655 – 039

Izdelava spletne strani:

Sašo Hladen
Stran poganja Wordpress.