Osnovna šola Veržej Vrtec Veržej Vzgojni dom Veržej

Domski športni turnir

Domski športni turnir

6. decembra je potekal domski športni turnir za dekleta in fante. Mrzel zimski dan smo ob igranju športnih iger spremenili v razigranega.
Dekleta so se razdelila v dve ekipi in se preizkusila v igranju dvoranskega hokeja. Tri ekipe fantov skupaj z navijači pa so se pomerile v igranju nogometa. Najboljša strelca sta postala Ana M. H. pri dekletih in Leon L. pri fantih, oba pa sta dala po 6 golov.
Igre so potekale v pravem športnem duhu fail play-a. Športno popoldne se je zaključilo z razglasitvijo rezultatov in najboljših strelcev ter s sladkim presenečenjem za vse sodelujoče.

Več fotografij najdete še v fotogaleriji Domski športni turnir. 

Objavljeno: 06. december 2017, od: Klavdija Paldauf
Izjava o zasebnosti: Podatki in slike na spletni strani so izključna last Vzgojnega doma Veržej, avtorjev in upodobljenih ali imenovanih oseb. Arhiv se izdeluje za potrebe dokumentiranja življenja in dela v Vzgojnem domu Veržej. Slike in druga gradiva se lahko pregleduje, ne sme pa se jih obdelovati, posredovati, kopirati ali objavljati brez soglasja upodobljenih ali imenovanih. Zakon o varstvu osebnih podatkov, Pravilnik o zbiranju in varstvu osebnih podatkov na področju osnovnošolskega izobraževanja.

Kontaktni podatki:

Osnovna šola Veržej
Enota Dom (Vzgojni dom Veržej)
Puščenjakova 7
9241 Veržej

Tel./fax:
(02) 587 16 54 (pisarne)
(02) 587 16 66 (Dom)
e-pošta: viz.verzej@guest.arnes.si
e-naslov: http://www.vzgojni-zavod-verzej.si/

Dežurna številka Vzgojnega Doma:
051/ 655 – 039

Izdelava spletne strani:

Sašo Hladen
Stran poganja Wordpress.