Osnovna šola Veržej Vrtec Veržej Vzgojni dom Veržej

Glasbeni večer 2016

Glasbeni večer 2016

Večeri so pozno jeseni že dolgi. Velikokrat se po našem domu razlega glasba. Eni pojejo, drugi plešejo, tretji samo poslušajo, nekateri pa počnejo vse to naenkrat. Vsak po svoje…
Ker radi pokažemo svoje talente, smo letos 30.11.2016 spet organizirali glasbeni večer, kjer smo se predstavile skupine in posamezniki z našimi glasbeno – plesnimi talenti.

Na glasbenem večeru mi je bilo super. Ob 18.uri smo zbrali pred skupinami. Posedli smo se in vzgojitelj Leon je začel večer. Najprej smo si ogledali video otrok, ki so peli, plesali in igrali na inštrumente.

Zelo sem bila vesela, da sem se lahko tudi jaz udeležila tega nastopa. Imela sem tremo in bilo me je strah, vendar je bilo zabavno. Pela sem pesem Nisi sam, ki jo poje Ula Ložar. Na nastopu smo se vsi potrudili in lepo peli. Peli smo v različnih jezikih: slovensko, hrvaško, angleško, romsko in špansko. Najbolj všeč mi je bil nastop fantov iz druge skupine, ki so peli pesem To mi je všeč Nine Pušlar.

Vzgojitelji in ostali otroci so nas nastopajoče zelo pohvalili. Škoda, da se je večer tako hitro končal, a imeli smo se lepo.

 

Vanessa Š.

 

Ogled fotografij v fotogaleriji: Glasbeni večer 2016

Objavljeno: 30. november 2016, od: Klavdija Paldauf
Izjava o zasebnosti: Podatki in slike na spletni strani so izključna last Vzgojnega doma Veržej, avtorjev in upodobljenih ali imenovanih oseb. Arhiv se izdeluje za potrebe dokumentiranja življenja in dela v Vzgojnem domu Veržej. Slike in druga gradiva se lahko pregleduje, ne sme pa se jih obdelovati, posredovati, kopirati ali objavljati brez soglasja upodobljenih ali imenovanih. Zakon o varstvu osebnih podatkov, Pravilnik o zbiranju in varstvu osebnih podatkov na področju osnovnošolskega izobraževanja.

Kontaktni podatki:

Osnovna šola Veržej
Enota Dom (Vzgojni dom Veržej)
Puščenjakova 7
9241 Veržej

Tel./fax:
(02) 587 16 54 (pisarne)
(02) 587 16 66 (Dom)
e-pošta: viz.verzej@guest.arnes.si
e-naslov: http://www.vzgojni-zavod-verzej.si/

Dežurna številka Vzgojnega Doma:
051/ 655 – 039

Izdelava spletne strani:

Sašo Hladen
Stran poganja Wordpress.