Osnovna šola Veržej Vrtec Veržej Vzgojni dom Veržej

Glasbeni večer 2017

Glasbeni večer 2017

Glasba je del našega življenja. Spremlja nas vsepovsod.  Vsi jo tako ali drugače poslušamo in ne glede na to ali se zavedamo glasbe okoli sebe in v sebi, ves čas vpliva na nas.

Da bi pregnali dolge novembrske večere, smo si tudi mi s pomočjo glasbe in plesa krajšali čas. Najprej smo jo poslušali, si izbirali najljubše in potem pridno vadili petje ali ples, da smo se pripravili na nastop na glasbenem večeru 15.11.2017, kjer smo lahko videli in slišali oboje. Eni so nastopali v skupini, drugi samostojno, tretji v parih, nekateri pa celo večkrat.

Izbor je bil zelo različen, tako da se je za vsakega nekaj našlo, pa naj je bila glasba ali ples. Prav vsi pa smo se ob tem veselili. 

Fotogalerija Glasbeni večer 2017

 

Objavljeno: 15. november 2017, od: Klavdija Paldauf
Izjava o zasebnosti: Podatki in slike na spletni strani so izključna last Vzgojnega doma Veržej, avtorjev in upodobljenih ali imenovanih oseb. Arhiv se izdeluje za potrebe dokumentiranja življenja in dela v Vzgojnem domu Veržej. Slike in druga gradiva se lahko pregleduje, ne sme pa se jih obdelovati, posredovati, kopirati ali objavljati brez soglasja upodobljenih ali imenovanih. Zakon o varstvu osebnih podatkov, Pravilnik o zbiranju in varstvu osebnih podatkov na področju osnovnošolskega izobraževanja.

Kontaktni podatki:

Osnovna šola Veržej
Enota Dom (Vzgojni dom Veržej)
Puščenjakova 7
9241 Veržej

Tel./fax:
(02) 587 16 54 (pisarne)
(02) 587 16 66 (Dom)
e-pošta: viz.verzej@guest.arnes.si
e-naslov: http://www.vzgojni-zavod-verzej.si/

Dežurna številka Vzgojnega Doma:
051/ 655 – 039

Izdelava spletne strani:

Sašo Hladen
Stran poganja Wordpress.