Osnovna šola Veržej Vrtec Veržej Vzgojni dom Veržej

Igraj se z mano 2018

25. maja 2018 smo se odpravili v Radlje ob Dravi, kjer nas je čakal nastop na festivalu “Igraj se z mano”. Zjutraj smo se odpravili na pot in med potjo veliko klepetali, se smejali in posladkali z Andriyevimi sladkarijami. Pred tem smo imeli kar veliko vaj, da smo ponovili vse naše plese in se pripravili na festival.
Ko smo prispeli v Radlje ob Dravi, smo se najprej odpravili do naše stojnice, da bi pripravili naše igre. Vsak je imel svojo nalogo. Andriy je predstavljal igro z žogo, ki smo jo poimenovali OEM, Ana je skakala s kolebnico, Rene je igral kamenčkanje, jaz pa se sem iz papirja izdelovala ladjice.
Kmalu smo bili na vrsti za plesni nastop. Naša skupina se imenuje »BRESTREME«. Zaplesali smo ob pesmi Rolling on the river.

Vzgojiteljica Natalija nas je po pohvalila za odličen nastop, potem pa nas je pričakala malica. Med malico sem srečala svojega bratranca Jana, ki je zelo smešen. Potem smo šli še na stojnico s palačinkami. Midve z Ano sva se lahko sprehodili in si ogledali druge stojnice. Videli sva veliko sovo, ki je bila stara štiri leta, imeli so tudi hišne ljubljenčke in papige. Kmalu sva se vrnili nazaj na našo stojnico in skoraj je že bil čas za odhod. Vzgojiteljica Natalija je najboljša, saj nam je kupila še sladoled. Rada bi se ji zahvalila za to, da nas je peljala na »uživancijo«. Zahvala gre tudi Andriyu, Reneju in Ani za izvrsten nastop. Malo smo se tudi poslikali in te slike mi bodo ostale v spominu. Želim si še več takšnih dni.

Nina H.

Objavljeno: 25. maj 2018, od: Klavdija Paldauf
Izjava o zasebnosti: Podatki in slike na spletni strani so izključna last Vzgojnega doma Veržej, avtorjev in upodobljenih ali imenovanih oseb. Arhiv se izdeluje za potrebe dokumentiranja življenja in dela v Vzgojnem domu Veržej. Slike in druga gradiva se lahko pregleduje, ne sme pa se jih obdelovati, posredovati, kopirati ali objavljati brez soglasja upodobljenih ali imenovanih. Zakon o varstvu osebnih podatkov, Pravilnik o zbiranju in varstvu osebnih podatkov na področju osnovnošolskega izobraževanja.

Kontaktni podatki:

Osnovna šola Veržej
Enota Dom (Vzgojni dom Veržej)
Puščenjakova 7
9241 Veržej

Tel./fax:
(02) 587 16 54 (pisarne)
(02) 587 16 66 (Dom)
e-pošta: viz.verzej@guest.arnes.si
e-naslov: http://www.vzgojni-zavod-verzej.si/

Dežurna številka Vzgojnega Doma:
051/ 655 – 039

Izdelava spletne strani:

Sašo Hladen
Stran poganja Wordpress.