Osnovna šola Veržej Vrtec Veržej Vzgojni dom Veržej

Maraton treh src 2019

Cel maj sem se pripravljala na maratonski tek. Vsak dan nekaj vaj in teka, da sem dobila kondicijo. V soboto, 18. maja 2019 smo se z vzgojiteljem Primožem in vzgojiteljico Nastjo odpravili v Radence. Najprej me je čakalo darilo, majica, torbica in pijača, ki sem ga dobila. V Radencih smo morali parkirati malo vstran in se peš odpraviti do starta. Že od daleč smo slišali glasbo, ki je prihajala iz središča Radencev. Tam je bilo ogromno ljudi in velik ekran, ki je prikazoval štartno črto. Počakali smo na klopci in se pripravili na tek. Pripeli smo si številke in se potem odpravili na štart. Videla sem, da imajo nekateri balone, ki jih spuščajo v zrak in si ga tudi jaz zaželela. Prosila sem vzgojiteljico Nastjo, da mi je po enega šla. Kmalu se je zaslišalo odštevanje in pričeli smo teči. Takrat sem spustila balon v zrak in tekla. Tekli smo približno pol ure. Pri treh kilometrih smo se na kratko ustavili, da smo popili vodo. Na koncu pa sem pojedla nekaj še keksov.

Vesela sem, da mi je uspelo preteči 5 km. Šele ko smo se vračali nazaj do kombija, sem ugotovila žulj na peti. Kljub temu pa bom zelo vesela, če bom še dobila priložnost za sodelovanje na maratonu.

 

Larisa Š.

 

Objavljeno: 18. maj 2019, od: Klavdija Paldauf
Izjava o zasebnosti: Podatki in slike na spletni strani so izključna last Vzgojnega doma Veržej, avtorjev in upodobljenih ali imenovanih oseb. Arhiv se izdeluje za potrebe dokumentiranja življenja in dela v Vzgojnem domu Veržej. Slike in druga gradiva se lahko pregleduje, ne sme pa se jih obdelovati, posredovati, kopirati ali objavljati brez soglasja upodobljenih ali imenovanih. Zakon o varstvu osebnih podatkov, Pravilnik o zbiranju in varstvu osebnih podatkov na področju osnovnošolskega izobraževanja.

Kontaktni podatki:

Osnovna šola Veržej
Enota Dom (Vzgojni dom Veržej)
Puščenjakova 7
9241 Veržej

Tel./fax:
(02) 587 16 54 (pisarne)
(02) 587 16 66 (Dom)
e-pošta: viz.verzej@guest.arnes.si
e-naslov: http://www.vzgojni-zavod-verzej.si/

Dežurna številka Vzgojnega Doma:
051/ 655 – 039

Izdelava spletne strani:

Sašo Hladen
Stran poganja Wordpress.