Osnovna šola Veržej Vrtec Veržej Vzgojni dom Veržej

Kje smo?

Vzgojni dom Veržej se nahaja na Puščenjakovi ulici 7 v Veržeju. Veržej leži ob regionalni cesti Ljutomer – Murska Sobota. Ta lega mu omogoča dobre cestne povezave, avtobusne in železniške zveze. Do nas lahko pridete po avtocesti iz smeri Maribor, ki jo zapustite pri izvozu za Vučjo vas.

Veržej leži v Prlekiji, na desnem bregu reke Mure, kjer si Mursko polje podaja roko s Slovenskimi goricami, preko Mure pa se spogleduje s širnimi prekmurskimi ravnicami in griči Goričkega v daljavi. Veržej je znan po Babičevem mlinu na reki Muri, v bližini pa je termalno kopališče v Banovcih.

Oglejte si Vzgojni dom Veržej na večjem zemljevidu.

 

 

Izjava o zasebnosti: Podatki in slike na spletni strani so izključna last Vzgojnega doma Veržej, avtorjev in upodobljenih ali imenovanih oseb. Arhiv se izdeluje za potrebe dokumentiranja življenja in dela v Vzgojnem domu Veržej. Slike in druga gradiva se lahko pregleduje, ne sme pa se jih obdelovati, posredovati, kopirati ali objavljati brez soglasja upodobljenih ali imenovanih. Zakon o varstvu osebnih podatkov, Pravilnik o zbiranju in varstvu osebnih podatkov na področju osnovnošolskega izobraževanja.

Kontaktni podatki:

Osnovna šola Veržej
Enota Dom (Vzgojni dom Veržej)
Puščenjakova 7
9241 Veržej

Tel./fax:
(02) 587 16 54 (pisarne)
(02) 587 16 66 (Dom)
e-pošta: viz.verzej@guest.arnes.si
e-naslov: http://www.vzgojni-zavod-verzej.si/

Dežurna številka Vzgojnega Doma:
051/ 655 – 039

Izdelava spletne strani:

Sašo Hladen
Stran poganja Wordpress.