Osnovna šola Veržej Vrtec Veržej Vzgojni dom Veržej

Donacije

Dobrodelnost ne presojamo po tem,
kaj je dano ali narejeno,
ampak zakaj je dano ali narejeno.

Lucij Anej Seneka

Prizadevamo si, da našim otrokom omogočamo pogoje znotraj katerih se bodo lahko razvijali. Želimo si, da bi razvijali svoje potenciale, imeli možnosti doživljanja pozitivnih izkušenj in doživetij ter da bodo lahko imeli čim bolj polno in doživeto otroštvo. Življenje jim skušamo čim bolj približati. Skušamo jim nuditi to, kar imajo tudi drugi otroci, ki bivajo doma.
Želeli bi jim omogočiti obiskovanje interesnih dejavnosti, določenih treningov, izletov, kolonij, projektov, nakup igrač, instrumentov, knjig, oblačil in obutve, športne opreme, ogled določenih kulturnih prireditev, kinopredstav… pa tudi boljšo kvaliteto bivanja v naši ustanovi. Vedno to s sredstvi, ki so nam na razpolago, ni mogoče izvajati  oz. vsaj ne v takšni meri, kot bi si otroci želeli.
Vemo, da so današnji časi težki za vse. Zato se vedno znova rezveselimo, če kdo zmore kaj podariti in podarjeno pride v prave roke. Pri nas sigurno to pride. Otroci/mladostniki so prav veseli donacij, ki nam omogočajo, da otrokom ponudimo, kar potrebjejo, si želijo, po čem hrepenijo in sanjanjo.

Če imate v zvezi s tem kakršna koli vprašanja, bi radi kaj donirali, nam sami pripeljali kakšne stvari, ali drugače prispevali k doniranju, se obrnite na vodstvo doma. Z veseljem bomo poiskali pravo mesto za donacijo in mogoče bo ravno z vašim prispevkom na ustnicah otrok in mladostnikov narisan kak nasmeh več.

Kontakti

 V šolskem letu 2017/18 so različne donacije prispevali:

 - Podjetja JUB, Žima, tesa tape in Saint Gobain – Rigips ter Abctour – v sklopu humanitarne akcije pleskanja z mednarodnim tekmovanjem so prispevala materiale in pripomočke za izvedbo le-tega

- Podjetje Jelovica – donacija notranjih vrat za vzgojne skupine

- Zavarovalnica Grave, PE Murska Sobota - za izobraževanje strokovnih delavcev (team building)

- Humanitarna ustanova Ptički brez gnezda, Ljubljana - denarna donacija za financiranje dodatnih dejavnosti za otroke (financiranje plesnega tečaja)

- Alenka Kos, Društvo Vilinski ključ z donatorji – rokovniki za otroke Jaz -Ti & Ključ Ljubezen ter knjige in DVD- ji iz projekta Drugačnost združuje

 

V šolskem letu 2016/2017 so različne donacije prispevali:

- Humanitarna ustanova Ptički brez gnezda, Ljubljana – denarna donacija za financiranje dodatnih dejavnosti za otroke (financiranje konjeniškega krožka)

- Družina iz Domžal - Naravni leseni “zidaki” za grajenje hišic

 - Gospa Sanela Pehlivanović iz ustanove EHJÄ, Finska – oblačila, sladkarije in družabne igre
-   Zajec d.o.o., Šmartinska c 158, 1000 Ljubljana – 2 podarjeni terapevtski lutki

Vsem donatorjem se v imenu otrok najlepše zahvaljujemo!

Izjava o zasebnosti: Podatki in slike na spletni strani so izključna last Vzgojnega doma Veržej, avtorjev in upodobljenih ali imenovanih oseb. Arhiv se izdeluje za potrebe dokumentiranja življenja in dela v Vzgojnem domu Veržej. Slike in druga gradiva se lahko pregleduje, ne sme pa se jih obdelovati, posredovati, kopirati ali objavljati brez soglasja upodobljenih ali imenovanih. Zakon o varstvu osebnih podatkov, Pravilnik o zbiranju in varstvu osebnih podatkov na področju osnovnošolskega izobraževanja.

Kontaktni podatki:

Osnovna šola Veržej
Enota Dom (Vzgojni dom Veržej)
Puščenjakova 7
9241 Veržej

Tel./fax:
(02) 587 16 54 (pisarne)
(02) 587 16 66 (Dom)
e-pošta: viz.verzej@guest.arnes.si
e-naslov: http://www.vzgojni-zavod-verzej.si/

Dežurna številka Vzgojnega Doma:
051/ 655 – 039

Izdelava spletne strani:

Sašo Hladen
Stran poganja Wordpress.