Osnovna šola Veržej Vrtec Veržej Vzgojni dom Veržej

Obiskali so nas upokojenci iz Gornje Radgone

Obiskali so nas upokojenci iz Gornje Radgone

Krožek medgeneracijskega sodelovanja ima zdaj že utečeno pot. Otroci iz našega doma tedensko obiskujejo stanovalce Doma starejših občanov v Gornji Radgoni. Pred kratkim so nam obljubili, da nam bodo enkrat obisk vrnili.
Dogovorili smo se, da smo jih pričakali 16. 6. 2014 popoldan. Otroci so jim skupaj z vzgojitelji pripravili prav posebno popoldne.

 

 

 

V ponedeljek 16.6. so prišli upokojenci k nam v zavod. Bilo je zelo lepo. Pekli smo rogljičke. Vzgojiteljica Marica je doma naredila pecivo. Bilo je zelo slastno. Upokojenci so pojedli pecivo, popili sok in kavo, potem pa smo skupaj šli k Babičevem mlinu na Muri. Šli smo pogledat, kako izdelujejo moko. Z Ajdino sva božali še mucke. Veliko smo se pogovarjali. Bilo nam je zelo lepo in zelo smo se zabavali.

Kasandra H.

 V ponedeljek so prišli k nam upokojenci. Na srečanju je bilo lepo. Pogovarjali smo se, pekli in si šli ogledat mlin na Muri. Druženje je bilo prijetno, kot vedno.

Sara D.

 Dogovorili smo se, da v ponedeljek 16.6. k nam pridejo na obisk nam upokojenci. Zmenili smo se, da jim pripravimo darila in jih pogostimo s pecivom in pijačo.
Z vzgojiteljico Marico smo se dogovorili, da jim bomo spekli kakšno pecivo. Po kosilu smo začeli delati rogljičke in ocvirkove pogačice. Eno pecivo pa je vzgojiteljica že doma pripravila. Upokojenci so bili zelo veseli, da smo jih tako presenetili. Ko smo se okrepčali, smo se odpravili na izlet.
Šli smo do Babičevega mlina na Muri. Vodič nam je povedal, da je mlin že velikokrat odnesla voda. S Kasandro sva tam našli mucke, ki sva jih potem božali.
Dan je hitro minil in bil je zelo lep. Vesela sem, da se je krožek letos zaključil na poseben način.

Ajdina A.S.

Objavljeno: 16. junij 2014, od: Klavdija Paldauf
Izjava o zasebnosti: Podatki in slike na spletni strani so izključna last Vzgojnega doma Veržej, avtorjev in upodobljenih ali imenovanih oseb. Arhiv se izdeluje za potrebe dokumentiranja življenja in dela v Vzgojnem domu Veržej. Slike in druga gradiva se lahko pregleduje, ne sme pa se jih obdelovati, posredovati, kopirati ali objavljati brez soglasja upodobljenih ali imenovanih. Zakon o varstvu osebnih podatkov, Pravilnik o zbiranju in varstvu osebnih podatkov na področju osnovnošolskega izobraževanja.

Kontaktni podatki:

Osnovna šola Veržej
Enota Dom (Vzgojni dom Veržej)
Puščenjakova 7
9241 Veržej

Tel./fax:
(02) 587 16 54 (pisarne)
(02) 587 16 66 (Dom)
e-pošta: viz.verzej@guest.arnes.si
e-naslov: http://www.vzgojni-zavod-verzej.si/

Dežurna številka Vzgojnega Doma:
051/ 655 – 039

Izdelava spletne strani:

Sašo Hladen
Stran poganja Wordpress.