Osnovna šola Veržej Vrtec Veržej Vzgojni dom Veržej

Kaj dati v kovček za počitnice?

Objavljeno: 21. junij 2018, od: Klavdija Paldauf
Kaj dati v kovček za počitnice?

Za počitnice potrebujemo kratke hlače, kratko majico, kopalke, brisačo, žogo, knjigo, najljubšo igračo in naslove prijateljev.
Potem pa dodamo še veliko drobnih semen lepih in drobnih dejanj ljubezni do sebe in do bližnjega. Tako bomo vsak dan v svoje srce posadili majhno seme, ki bo vsakič zraslo v košato drevo s hladno senco, ki bo blagoslov nam in drugim ljudem v poletnem soncu.  Preberi celotno novico

Dragi odpustniki!

Objavljeno: 14. junij 2018, od: Klavdija Paldauf
Dragi odpustniki!

Zgolj še nekaj dni vas loči od zaključka vaše osnovnošolske poti. Nekateri od vas ste veseli in srečni, da ste tudi vi prišli do sem. Nekateri občutite strah in zaskrbljenost pred prihodnostjo, tretji ste morda celo žalostni, da se eno obdobje vašega življenja zaključuje. Najverjetneje pa so se vsa omenjena čustva, vsaj v drobcenem odtenku, prikradla v doživljanje vsakega izmed vas. In zdi se, da je čisto prav tako.

Preberi celotno novico

Otroška veselica

Objavljeno: 12. junij 2018, od: Sašo Hladen

Igraj se z mano 2018

Objavljeno: 25. maj 2018, od: Klavdija Paldauf
Igraj se z mano 2018

25. maja 2018 smo se odpravili v Radlje ob Dravi, kjer nas je čakal nastop na festivalu “Igraj se z mano”. Zjutraj smo se odpravili na pot in med potjo veliko klepetali, se smejali in posladkali z Andriyevimi sladkarijami. Pred tem smo imeli kar veliko vaj, da smo ponovili vse naše plese in se pripravili na festival.
Ko smo prispeli v Radlje ob Dravi, smo se najprej odpravili do naše stojnice, da bi pripravili naše igre. Vsak je imel svojo nalogo. Andriy je predstavljal igro z žogo, ki smo jo poimenovali OEM, Ana je skakala s kolebnico, Rene je igral kamenčkanje, jaz pa se sem iz papirja izdelovala ladjice.
Kmalu smo bili na vrsti za plesni nastop. Naša skupina se imenuje »BRESTREME«. Zaplesali smo ob pesmi Rolling on the river. Preberi celotno novico

20. maj – Svetovni dan čebel

Objavljeno: 20. maj 2018, od: Klavdija Paldauf
20. maj – Svetovni dan čebel

20. maja, ko praznujemo Svetovni dan čebel, so naši mladi čebelarji pripravili čebelarski kotiček in razstavo. Po šoli in domu pa nas o pomenu čebel in opraševanja ozaveščajo tudi številni plakati.  

Oazin tek na maratonu v Radencih

Objavljeno: 19. maj 2018, od: Klavdija Paldauf
Oazin tek na maratonu v Radencih

V soboto, dne 19. maja so se Ana Marija, David in Štefan udeležili maratona Tri srca v Radencih. Vsi trije otroci so uspešno pretekli  5 kilometrsko progo. Priprave, ki so potekale že od marca in tek je vodil vzgojitelj Primož Kralj Ritonja. Maraton je spremljalo lepo vreme. Eno uro pred startom je že bilo čutiti prijetno napetost, ki je prisotna na tako velikih prireditvah. Vsi, ki smo sodelovali na prireditvi, smo imeli skupen cilj: preteči progo, ki smo si jo izbrali in biti del tega velikega tekaškega dogodka. Komaj smo čakali, da se preizkusimo na teku.

Preberi celotno novico

Pohod po Jurčičevi poti 2018

Objavljeno: 17. maj 2018, od: Klavdija Paldauf
Pohod po Jurčičevi poti 2018

Na Jurčičevo pot smo šli jaz, Kevin S., Luka F., Kevin K.P. in Rene. Z nami sta šla vzgojitelj Boris in vzgojiteljica Darinka. Zajtrkovali smo hot doge. Potem smo se z avtobusom odpeljali na Jurčičevo domačijo. Tam smo reševali kviz. Potem smo peš šli do postaje, kjer smo lovili ribice.

Preberi celotno novico

Parada učenja v Ljutomeru

Objavljeno: 16. maj 2018, od: Klavdija Paldauf
Parada učenja v Ljutomeru

16. maja 2018 smo jaz, Ana, Aneja, Kevin S., Andriy in Nina šli z učiteljico Natalijo na Parado učenja. Tam smo se predstavili kot skupina »BRES TREME«. Predstavili smo se s plesom ROLLING ON THE RIVER, nato pa smo se še odločili, da dodamo še ples I DON’ T CARE! Po plesu smo se odpravili na svojo stojnico, kjer smo pripravili delavnico. Tam smo predstavljali vsak svojo igro.

Preberi celotno novico

Parada učenja

Objavljeno: 16. maj 2018, od: Sašo Hladen
Izjava o zasebnosti: Podatki in slike na spletni strani so izključna last Vzgojnega doma Veržej, avtorjev in upodobljenih ali imenovanih oseb. Arhiv se izdeluje za potrebe dokumentiranja življenja in dela v Vzgojnem domu Veržej. Slike in druga gradiva se lahko pregleduje, ne sme pa se jih obdelovati, posredovati, kopirati ali objavljati brez soglasja upodobljenih ali imenovanih. Zakon o varstvu osebnih podatkov, Pravilnik o zbiranju in varstvu osebnih podatkov na področju osnovnošolskega izobraževanja.

Kontaktni podatki:

Osnovna šola Veržej
Enota Dom (Vzgojni dom Veržej)
Puščenjakova 7
9241 Veržej

Tel./fax:
(02) 587 16 54 (pisarne)
(02) 587 16 66 (Dom)
e-pošta: viz.verzej@guest.arnes.si
e-naslov: http://www.vzgojni-zavod-verzej.si/

Dežurna številka Vzgojnega Doma:
051/ 655 – 039

Izdelava spletne strani:

Sašo Hladen
Stran poganja Wordpress.