Osnovna šola Veržej Vrtec Veržej Vzgojni dom Veržej

Odpustnikom na pot …

Ko sem se začel imeti resnično rad,
sem spoznal, da sem vedno in ob vsaki priložnosti
na pravem mestu in v pravem času
in da je vse, kar se dogaja, pravilno.
Od takrat dalje sem lahko miren.
Danes vem, da se to imenuje ZAUPANJE !

Charlie Chaplin

 

Dragi odpustniki!

Pred vami je novo življenjsko obdobje, vstopate v srednjo šolo. Greste v šolo, ki vas veseli in ste si jo sami izbrali. Vaše bivanje v domu Veržej pa se zaključuje. Skupaj z vami smo prehodili del poti. Nekaj svojih poglavij življenja ste nam razprli, nekaj poglavij smo pisali skupaj. Skupaj smo se spoznavali in odkrivali dobre lastnosti in tudi pomanjkljivosti slehernega izmed nas. Vse to so dobre izkušnje za nadaljnje pisanje vaše osebne knjige.

Sedaj stopate na pot sami, zaupajte vase in izberite si ljudi ob katerih se boste počutili zaželene in ljubljene in vam bodo hkrati nudili oporo. Marsikaj bo odvisno samo in izključno od vas, ampak to je tista svoboda po kateri ste hrepeneli ves ta čas. Ta svoboda pomeni veliko izbir, veliko možnosti, a vsako dejanje nosi tudi svoje posledice. Nič več vam vzgojitelji ne bodo »gušili in solili pameti«. Sedaj se boste morali zanesti na svoj notranji glas, ki vas bo priganjal k učenju, delu, staršem, prijateljem …

Zaupajte vase in v vse svoje talente, ki jih imate v sebi!

 

Vzgojitelji doma

 

Objavljeno: 14. junij 2016, od: Klavdija Paldauf
Izjava o zasebnosti: Podatki in slike na spletni strani so izključna last Vzgojnega doma Veržej, avtorjev in upodobljenih ali imenovanih oseb. Arhiv se izdeluje za potrebe dokumentiranja življenja in dela v Vzgojnem domu Veržej. Slike in druga gradiva se lahko pregleduje, ne sme pa se jih obdelovati, posredovati, kopirati ali objavljati brez soglasja upodobljenih ali imenovanih. Zakon o varstvu osebnih podatkov, Pravilnik o zbiranju in varstvu osebnih podatkov na področju osnovnošolskega izobraževanja.

Kontaktni podatki:

Osnovna šola Veržej
Enota Dom (Vzgojni dom Veržej)
Puščenjakova 7
9241 Veržej

Tel./fax:
(02) 587 16 54 (pisarne)
(02) 587 16 66 (Dom)
e-pošta: viz.verzej@guest.arnes.si
e-naslov: http://www.vzgojni-zavod-verzej.si/

Dežurna številka Vzgojnega Doma:
051/ 655 – 039

Izdelava spletne strani:

Sašo Hladen
Stran poganja Wordpress.