Osnovna šola Veržej Vrtec Veržej Vzgojni dom Veržej

Odpustnikom na pot

Dragi odpustniki!

So poti, ki jih je treba začeti in so poti, ki jih je treba zaključiti. Zdaj stojite na koncu ene poti in hkrati na začetku nove, kot takrat, ko ste prišli k nam.
Za vami je prehojena pot v Domu Veržej. Ni bilo enostavno – niti vstopiti, niti vztrajati! Bili so vzponi in padci, a verjamemo, da se je splačalo!

Zadovoljni ste, ker imate zaključeno osnovnošolsko obveznost! Bodite hvaležni staršem, rejnikom in skrbnikom, da so vztrajali z vami in vam nudili oporo ob padcih. Vsi skupaj smo vam stali ob strani in vam pomagali ponovno vstati in iti naprej.

Zdaj ste obogateni z novimi izkušnjami, ko ste morali prevzeti odgovornost zase in za svoja dejanja, se postaviti zase, a hkrati spoštovati ljudi okrog sebe! Polni ste vtisov, spominov, sanj, želja, idej, …
Kaj vas čaka? Kako bo spet doma? Kako bo v srednji šoli? Ne vemo! Vemo pa, da ste sposobni in dovolj izkušeni, da se lahko spopadete z izzivi, ki vas čakajo!

Vzgojitelji Vzgojnega doma Veržej

 

Objavljeno: 14. junij 2017, od: Klavdija Paldauf
Izjava o zasebnosti: Podatki in slike na spletni strani so izključna last Vzgojnega doma Veržej, avtorjev in upodobljenih ali imenovanih oseb. Arhiv se izdeluje za potrebe dokumentiranja življenja in dela v Vzgojnem domu Veržej. Slike in druga gradiva se lahko pregleduje, ne sme pa se jih obdelovati, posredovati, kopirati ali objavljati brez soglasja upodobljenih ali imenovanih. Zakon o varstvu osebnih podatkov, Pravilnik o zbiranju in varstvu osebnih podatkov na področju osnovnošolskega izobraževanja.

Kontaktni podatki:

Osnovna šola Veržej
Enota Dom (Vzgojni dom Veržej)
Puščenjakova 7
9241 Veržej

Tel./fax:
(02) 587 16 54 (pisarne)
(02) 587 16 66 (Dom)
e-pošta: viz.verzej@guest.arnes.si
e-naslov: http://www.vzgojni-zavod-verzej.si/

Dežurna številka Vzgojnega Doma:
051/ 655 – 039

Izdelava spletne strani:

Sašo Hladen
Stran poganja Wordpress.