Osnovna šola Veržej Vrtec Veržej Vzgojni dom Veržej

Parada učenja v Ljutomeru

16. maja 2018 smo jaz, Ana, Aneja, Kevin S., Andriy in Nina šli z učiteljico Natalijo na Parado učenja. Tam smo se predstavili kot skupina »BRES TREME«. Predstavili smo se s plesom ROLLING ON THE RIVER, nato pa smo se še odločili, da dodamo še ples I DON’ T CARE! Po plesu smo se odpravili na svojo stojnico, kjer smo pripravili delavnico. Tam smo predstavljali vsak svojo igro.

Jaz sem zlagala ladjice, Larisa pa je zlagala iz papirja labode in igrala križec-krožec. Nina in Aneja sta skakali skozi kolebnico. Andriy in Kevin sta imela kamenčkanje, Ana in Kevin pa sta imela še OEM igro.
Zelo sem vesela, da sem se lahko udeležila tega nastopa. Upam, da bomo še kje nastopali, ker je bilo zelo lepo in fajn!

Ema M.

 

V sredo, 16. maja 2018 smo z vzgojiteljico Natalijo in našo domsko plesno skupino šli v Ljutomer. Tam smo sodelovali na Paradi učenja. Šole in različne organizacije so se tam predstavljale. Mi smo pripravili plesno točko in stare igre. Mi smo predstavili šest iger. Prva je OEM. Pri tej igri govoriš in zraven kažeš različne gibe s telesom. Potem smo predstavili še igro kamenčkanje, ladjice, križec-krogec, labodi, skakanje s kolebnico.

Predstavljale so se tudi druge šole. Sprehodili smo se med stojnicami in si ogledali, kaj so pripravili drugi. Bilo mi je zelo fajn. Najbolj zanimivo mi je bilo, da smo lahko tudi preverili krvni sladkor in krvni pritisk.

Ana Marija H.

 

V sredo, 16. maja 2018 se odpravili na nastop v Ljutomer, kjer je potekala Parada učenja. Pred tem smo imeli nekaj vaj, da smo ponovili plesne točke. Pripravili smo šest iger. Aneja in jaz sva predstavljali igo s kolebnico. Potem je napočil čas za plesni nastop. Plesali smo na dve pesmi, Rolling on the river in I don’t care. Po nastopu nas je čakala malica, potem pa smo nadaljevali z igrami.

Zelo smo se imeli fajn. Vesela sem, da nas je vzgojiteljica Natalija pripravila na nastop in nas peljala, da smo se predstavili. Vsi smo se potrudili in upam, da gremo še kam nastopat.

Nina H.

 

 

 

Objavljeno: 16. maj 2018, od: Klavdija Paldauf
Izjava o zasebnosti: Podatki in slike na spletni strani so izključna last Vzgojnega doma Veržej, avtorjev in upodobljenih ali imenovanih oseb. Arhiv se izdeluje za potrebe dokumentiranja življenja in dela v Vzgojnem domu Veržej. Slike in druga gradiva se lahko pregleduje, ne sme pa se jih obdelovati, posredovati, kopirati ali objavljati brez soglasja upodobljenih ali imenovanih. Zakon o varstvu osebnih podatkov, Pravilnik o zbiranju in varstvu osebnih podatkov na področju osnovnošolskega izobraževanja.

Kontaktni podatki:

Osnovna šola Veržej
Enota Dom (Vzgojni dom Veržej)
Puščenjakova 7
9241 Veržej

Tel./fax:
(02) 587 16 54 (pisarne)
(02) 587 16 66 (Dom)
e-pošta: viz.verzej@guest.arnes.si
e-naslov: http://www.vzgojni-zavod-verzej.si/

Dežurna številka Vzgojnega Doma:
051/ 655 – 039

Izdelava spletne strani:

Sašo Hladen
Stran poganja Wordpress.