Osnovna šola Veržej Vrtec Veržej Vzgojni dom Veržej

Praznični duh v vzgojnem domu Veržej

Praznični duh v vzgojnem domu Veržej

V torek 22. decembra 2015 je v našem domu popoldan bil precej praznično obarvan.

Otroci, vzgojitelji in številni gostje smo skupaj uživali v predpraznično obarvanem kulturnem dogajanju s petjem, glasbo, dramskimi igrami, plesom, pohvalami, obiskom Dedka Mraza, darili, slavnostno večerjo in domskim plesom.

 

 

 

 

Celotno dogajanje je moderiral Matic, ki nas je popeljal skozi čudovit kulturni program.

3. skupina je pripravila igrico o darilu, kratki igri pa je pripravila tudi 1. skupina. Dekleta iz 2. skupine so pele in plesale, prav tako tudi fantje iz 4. , 5. in 6. skupine.

Potem je vodja doma predala pohvale za najbolje urejeno skupino, tokrat je to bila 5. skupina. Pohvalili pa smo tudi posameznike. 12 je bilo tistih, ki so se letos izredno trudili na različnih področjih.

Ker smo bili  očitno letos pridni, nas je potem obiskal Dedek Mraz, ki je prinesel skupinska darila. Tega smo vsi nestrpno čakali… Kulturni program se je končal s plesom naše domske plesne skupine.

Sledila je slavnostna večerja in presenečenje – “goreča torta”, za kar so poskrbele naše kuharice. Po večerji je sledil še domski ples, ki je zaokrožil prednovoletno dogajanje.

Poleg drugih gostov (učiteljev, tehnično osebje, vodja šole, ravnatelj, zunanji sodelavci…) so nas tokrat obiskali tudi novinarji iz RTV Slovenija, da bi lahko pokazali vsem po Sloveniji, kako posebni so naši otroci. Prispevek o tem so pripravili in je bil predvajan v informativni oddaji v sredo 23.12.2015 zvečer.

Ogled prispevka Praznični duh v vzgojnem domu Veržej

Nekaj utrinkov iz novoletne zabave … Več fotografije najdete v fotogaleriji – Novoletna zabava 2015.

 

Objavljeno: 22. december 2015, od: Klavdija Paldauf
Izjava o zasebnosti: Podatki in slike na spletni strani so izključna last Vzgojnega doma Veržej, avtorjev in upodobljenih ali imenovanih oseb. Arhiv se izdeluje za potrebe dokumentiranja življenja in dela v Vzgojnem domu Veržej. Slike in druga gradiva se lahko pregleduje, ne sme pa se jih obdelovati, posredovati, kopirati ali objavljati brez soglasja upodobljenih ali imenovanih. Zakon o varstvu osebnih podatkov, Pravilnik o zbiranju in varstvu osebnih podatkov na področju osnovnošolskega izobraževanja.

Kontaktni podatki:

Osnovna šola Veržej
Enota Dom (Vzgojni dom Veržej)
Puščenjakova 7
9241 Veržej

Tel./fax:
(02) 587 16 54 (pisarne)
(02) 587 16 66 (Dom)
e-pošta: viz.verzej@guest.arnes.si
e-naslov: http://www.vzgojni-zavod-verzej.si/

Dežurna številka Vzgojnega Doma:
051/ 655 – 039

Izdelava spletne strani:

Sašo Hladen
Stran poganja Wordpress.