Osnovna šola Veržej Vrtec Veržej Vzgojni dom Veržej

Priprave na Maraton Treh src

Letos se bomo trije otroci in vzgojitelj Enote Dom udeležili 38. Maratona treh src v Radencih. Otroci, ki sodelujejo so Ana Marija, David in Štefan. Na maraton smo se začeli pripravljati v sredini marca.

Kot vzgojitelj in profesor športne vzgoje z maratonom že imam izkušnjo, zato lahko otrokom pomagam, da se na maraton dobro pripravijo. Dvakrat tedensko tečejo pod mojim nadzorom, enkrat tedensko pa sami, doma ali v zavodu. Počasi a zanesljivo stopnjujemo pripravljenost na sam maraton.

Naš namen sodelovanja je predvsem, da se otroci spoznajo s tekom, se sistematično pripravijo na daljši tek in obenem doživijo takšno množično prireditev. Zastavili smo si cilj, da pretečemo celotno progo 5 kilometrov (Oazin tek), ne da bi vmes hodili.

Organizatorjem Maratona se zahvaljujemo za donacijo štirih prijav, s katero so nam omogočili, da bodo lahko naši otroci doživeli čar tega posebnega dogodka.

Vzgojitelj mentor: Primož Kralj-Ritonja

Objavljeno: 15. april 2018, od: Klavdija Paldauf
Izjava o zasebnosti: Podatki in slike na spletni strani so izključna last Vzgojnega doma Veržej, avtorjev in upodobljenih ali imenovanih oseb. Arhiv se izdeluje za potrebe dokumentiranja življenja in dela v Vzgojnem domu Veržej. Slike in druga gradiva se lahko pregleduje, ne sme pa se jih obdelovati, posredovati, kopirati ali objavljati brez soglasja upodobljenih ali imenovanih. Zakon o varstvu osebnih podatkov, Pravilnik o zbiranju in varstvu osebnih podatkov na področju osnovnošolskega izobraževanja.

Kontaktni podatki:

Osnovna šola Veržej
Enota Dom (Vzgojni dom Veržej)
Puščenjakova 7
9241 Veržej

Tel./fax:
(02) 587 16 54 (pisarne)
(02) 587 16 66 (Dom)
e-pošta: viz.verzej@guest.arnes.si
e-naslov: http://www.vzgojni-zavod-verzej.si/

Dežurna številka Vzgojnega Doma:
051/ 655 – 039

Izdelava spletne strani:

Sašo Hladen
Stran poganja Wordpress.