Osnovna šola Veržej Vrtec Veržej Vzgojni dom Veržej

Spet je september…

Poletne počitnice se končujejo in jutri se začenja novo šolsko leto. Vse skupaj nas čakajo novi izzivi in nove naloge, poleg tega pa imamo različna pričakovanja. Skupaj se moramo potruditi, da bomo dneve, ki jih bomo preživljali skupaj, preživeli v ustvarjalnem, spodbudnem in spoštljivem vzdušju.

Verjeti moramo, da bodo otroci v vsej svoji raznolikosti prinašali ustvarjalne ideje, razmišljali in ravnali tako, da bo naše skupno delo lahko obrodilo sadove. Vzgojitelji jih bomo ob tem stali ob strani, jih vodili in učili, kako napako pa popravili. 

Pravijo, da zaupanje, varnost in ljubezen že v mladih letih lahko zgradili (samo)odgovornost za dosežke in medsebojne odnose. Ker je to najboljša popotnica za življenje, v katerega vstopajo, se bomo skupaj trudili za to.

Lep začetek šolskega leta!

Kolektiv vzgojiteljev vzgojnega doma Veržej

Objavljeno: 31. avgust 2016, od: Klavdija Paldauf
Izjava o zasebnosti: Podatki in slike na spletni strani so izključna last Vzgojnega doma Veržej, avtorjev in upodobljenih ali imenovanih oseb. Arhiv se izdeluje za potrebe dokumentiranja življenja in dela v Vzgojnem domu Veržej. Slike in druga gradiva se lahko pregleduje, ne sme pa se jih obdelovati, posredovati, kopirati ali objavljati brez soglasja upodobljenih ali imenovanih. Zakon o varstvu osebnih podatkov, Pravilnik o zbiranju in varstvu osebnih podatkov na področju osnovnošolskega izobraževanja.

Kontaktni podatki:

Osnovna šola Veržej
Enota Dom (Vzgojni dom Veržej)
Puščenjakova 7
9241 Veržej

Tel./fax:
(02) 587 16 54 (pisarne)
(02) 587 16 66 (Dom)
e-pošta: viz.verzej@guest.arnes.si
e-naslov: http://www.vzgojni-zavod-verzej.si/

Dežurna številka Vzgojnega Doma:
051/ 655 – 039

Izdelava spletne strani:

Sašo Hladen
Stran poganja Wordpress.