Osnovna šola Veržej Vrtec Veržej Vzgojni dom Veržej

Zlato in srebrno odličje čebelarjev

Na 41. državnem tekmovanju mladih čebelarjev v Krškem  (750 udeležencev) so naši mladi čebelarji dosegli:
  • srednja stopnja; David in Luka F. - zlato odličje,
  • nižja stopnja; Niki in Patrik - srebrno odličje (zmanjkala 1 točka do zlate).
V ta uspeh so fantje in mentorici vložili zelo veliko dela, volje in prostega časa.ISKRENE ČESTITKE VSEM MLADIM ČEBELARJEM IN MENTORICAMA !

5. maja 2018 ob smo se jaz, Patrik, Niki in Luka že zgodaj zjutraj z vzgojiteljico Branko in Karmen odpeljali s kombijem v Krško. Ko smo prispeli, smo dobili vrečke in odšli v dvorano. V dvorani so imeli govor ravnateljica tiste šole, župan, predstavnik Slovenije v EU in predsednik ČZS g. Noč.
Nato smo se razdelili v skupine s številkami. Vsaka skupina je šla v svojo učilnico in tam smo tekmovali v parih. Jaz in Luka sva bila skupaj v paru. Po tekmovanju smo si ogledali razstavo živali, šli na pokušnjo medu, matičnega mlečka (ki je zelo grenak), pisali razglednice in pojedli kosilo. Po kosilu smo se odpravili v muzej. Kmalu je sledila podelitev. Dosegli smo zelo dober uspeh. Midva z Lukom sva dobila zlato priznanje, Patrik in Niki pa srebrno priznanje. Zlata jima je za las ušla. Za nagrado smo se ustavili še v McDonalds-u in se nato vrnili nazaj v Veržej.

David B.

Objavljeno: 05. maj 2018, od: Klavdija Paldauf
Izjava o zasebnosti: Podatki in slike na spletni strani so izključna last Vzgojnega doma Veržej, avtorjev in upodobljenih ali imenovanih oseb. Arhiv se izdeluje za potrebe dokumentiranja življenja in dela v Vzgojnem domu Veržej. Slike in druga gradiva se lahko pregleduje, ne sme pa se jih obdelovati, posredovati, kopirati ali objavljati brez soglasja upodobljenih ali imenovanih. Zakon o varstvu osebnih podatkov, Pravilnik o zbiranju in varstvu osebnih podatkov na področju osnovnošolskega izobraževanja.

Kontaktni podatki:

Osnovna šola Veržej
Enota Dom (Vzgojni dom Veržej)
Puščenjakova 7
9241 Veržej

Tel./fax:
(02) 587 16 54 (pisarne)
(02) 587 16 66 (Dom)
e-pošta: viz.verzej@guest.arnes.si
e-naslov: http://www.vzgojni-zavod-verzej.si/

Dežurna številka Vzgojnega Doma:
051/ 655 – 039

Izdelava spletne strani:

Sašo Hladen
Stran poganja Wordpress.