Spoštovani starši, dragi učenci!

Življenje nas vedno znova preseneča. Postavlja  nas v  nove, drugačne situacije. Ena takšnih je poučevanje na daljavo. Način dela, s katerim smo imeli doslej le malo izkušenj. A skupaj, učitelji, vzgojitelji,  starši in učenci,  smo se tega izziva lotili z vso vnemo in veliko odgovornostjo. In sodeč po vaših povratnih informacijah (anketa) spoštovani starši, smo lahko zadovoljni.

Uspešno medsebojno sodelovanje izkazuje dobre rezultate. Učitelji se trudijo in pripravljajo  učne vsebine premišljeno, pregledno  in  zanimivo. Pri delu so kreativni in vedno pripravljeni pomagati.

Vzgojitelji vam aktivno nudijo podporo tako na učnem kot vzgojnem področju in verjamem, da so s svojimi nasveti in pogovori dragocena pomoč tako vam, kot vašim otrokom v tem, nekoliko  neobičajnem obdobju katerega doživljamo.

Večina učencev  šolsko delo opravlja  sproti, skrbno in dobro. Veseli smo, da  je med njimi kar nekaj takih,  ki so  nas zelo pozitivno presenetili. Očitno jim takšen način  dela odgovarja bolj kot klasično učenje. Nekaj je še učencev, ki nimajo možnosti za delo na daljavo. Tudi za te  je poskrbljeno, tako da izgovorov za nedelo ni.

Pohvala vam, spoštovani starši! Izkazali ste se v tej novi situaciji. Trudite se, sodelujete in kar je zelo pomembno, veliko vlagate v medsebojne odnose, marsikje postavljate nove družinske  temelje. Vsaka vaša povratna informacija nam je dragocena in dobrodošla. Hvala za  podporo in razumevanje.

Trdno, bolj kot kdaj prej, smo sklenili pedagoški  trikotnik in razdelili odgovornosti. Pridobivamo neprecenljive izkušnje.

Spoštovani! Naj vas novi izzivi ne utrudijo, strpnost in potrpežljivost naj vas ne zapustita, ohranite optimizem in predvsem ostanite zdravi!

Ravnateljica: Marija Ferenc, prof.

Dostopnost